Over Gina

In mijn praktijk Bijzonder ZIJN transformeer ik als Internationaal Register Hypnotherapeut ® en ervaren coach samen met mijn cliënten de oorzaak van hun probleem, omdat ik gewoon wil dat het weer goed met ze gaat. Mijn wens is dat ze een betere versie van zichzelf worden en tegenwind gemakkelijker kunnen omzetten naar een positieve ervaring.

Mijn arbeidsverleden en de werkzaamheden in mijn praktijk vormen dan ook het fundament voor de Bijzonder ZIJN Academie. Die kennis, kunde en ervaring draag ik graag over.

In mijn workshops “Zelfhypnose” leer je op verschillende manieren dichter bij je authentieke kracht en ZIJN te komen waardoor je zelf-genezend vermogen wordt versterkt en je nog beter opgewassen bent tegen de veeleisende dagelijkse realiteit.

Collega hypnotherapeuten leer ik tijdens de tweedaagse training “Het Simpson Prorocol” behandelmethodes waardoor verdere verdieping van hun werkzaamheden kan worden gerealiseerd. Ines Simpson (de founder) heeft mij getraind en gecertificeerd.

Kennis is macht.
Zelfkennis is emotionele onafhankelijkheid.
En emotionele zelfkennis is innerlijke rust.

Tijdens mijn bijeenkomsten doe ik onopvallend een beroep op al jouw “delen” waardoor educatie/verandering/ontwikkeling op een hoger niveau tot stand kunnen worden gebracht.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat je alle antwoorden, inzichten en wijsheden in jezelf draagt.
We moeten er gewoon voor zorgen, dat jij bij deze “delen” komt zodat je alles uit zo’n bijeenkomst kunt halen en dit op een later moment op jouw eigen wijze kan uitdragen.