Het Simpson Protocol voor verdieping in je veranderwerk

Trainer
Gina Avans (meer over mij)

Bij deze training
– ontvang een officieel certificaat.
– en je krijgt toegang tot de besloten Nederlandse- en Amerikaanse Facebookgroep van het Simpson Protocol

Wat houd de tweedaagse training van het Simpson Protocol in?

Het Simpson Protocol is een krachtige en bijzondere hypnose-methodiek, die zeer succesvol is voor het realiseren van diepgaande verandering bij cliënten, ontwikkeld door de hiervoor internationaal onderscheiden Ines Simpson. Het protocol kun je voor veel aandoeningen inzetten omdat het voor een transformatie zorgt op verschillende niveaus.

Een van de kenmerken van deze hypnose-methode is dat je cliënt praktisch niets hoeft te zeggen, wat de problematiek ook is: het blijft de privacy van je cliënt. En omdat deze al heel vaak zijn of haar verhaal bij andere hulpverleners hebben gedaan, is deze behandelmethode vanwege de intrinsieke stilte en – genezing een verademing.

Andere kenmerken zijn de diepe staat van hypnose waarin de cliënt zich tijdens de behandeling bevindt, de Esdaile staat, ook wel de coma-staat genoemd. In deze staat kan er gemakkelijker contact worden gemaakt met het Hoger bewustzijn of Alleswetende deel of Zelf genezend deel van iemand of Oneindig Energetische Wijsheid met het oog op genezing; en de verschillende niveau’s waar de definitieve genezing plaatsvindt zoals ziels-, emotioneel-, mentaal-, fysiek-, spiritueel niveau en Hoog waar jouw begeleiding aanwezig is.

De kracht van het Simpson protocol is dat je door gebruik te maken van deze bijzondere vorm van regressie, het ZIJN van de cliënt versterkt en op zoek gaat naar de wortel van zijn of haar probleem. Want die meldt zich bij jou met probleem “A” maar dit is vaak slechts een manifestatie er van. Door gebruik te maken van het Simpson Protocol voorkom je dat je tijdens de behandeling aan symptoombestrijding doet waardoor je de cliënt slechts tijdelijk helpt.

Aandachtsgebieden tijdens de training

  • Voorgesprek
  • Inductiemethodes
  • Verdiepen hypnotische staat
  • Regressietechnieken
  • Installeren en verankeren triggerwoorden
  • Zelfhypnose leren aan cliënten

Internationaal onderscheiden!

Bijzonder ZIJN Academie Ines Simpson

Over Ines, de founder van het protocol

Ines Simpson heeft vele jaren in de verpleging gewerkt maar op haar veertigste ging ze op zoek naar meer voldoening en iets wat haar leven diepere zin zou geven. Toen haar moeder aan het eind van de jaren 90 met lessen in hypnose begon, ging er een licht op!

Ines ging aan het werk als hypnotherapeut en werd in 2000 lid van de National Guild of Hypnotists (NGH). In 2005 werd ze opgenomen als Faculty member bij hetzelfde instituut en is tot vandaag actief als docente en als onderzoekster. Wat haar autoriteit als hypnotherapeut meer en meer versterkt. Ook was zij de  eerste gecertificeerde docent voor de NGH in West-Canada. Momenteel is Ines officieel bestuurslid van de NGH.

Ze is initiatiefneemster en eigenaar van het Advanced Hypnosis and Training Institute in Brits Columbia. Waar ze zowel cliënten behandelt als hypnotherapeuten traint voor ‘Omni Certified Hypnosis’, een van de bekende opleidingen voor hypnotherapeuten.  Maar waar ze natuurlijk ook het door haar ontwikkelde Simpson Protocol doceert.

Meer informatie over Ines vind je hier.

Wil jij ook met het Simpson Protocol leren werken?
Wil je ook dit stuk verdieping geven aan je werk als hypnose coach/hypnotherapeut?
Wil je jezelf verder ontwikkelen als hypnotherapeut/hypnose-coach?


Dan is deze tweedaagse training een must!