Kringgesprekken “Vrouwelijke wijsheid”

Iedereen kent het gezegde “wijsheid komt met de jaren”. En of je het er mee eens bent of niet, wijsheid komt inderdaad met de jaren. Natuurlijk kun je heel veel kennis uit boeken halen maar échte levenswijsheid zit in ons hart en onze aderen.

Als deze levenswijsheid met liefde en in dankbaarheid wordt gedeeld door vrouwen, die onbevooroordeeld luisteren en delen, heb je grote kans dat diep binnen in jou, als jij wilt, groei en heling plaatsvinden.

Daarover gaat het bij de kringgesprekken “vrouwelijke wijsheid”, levenswijsheid van vrouwen die het leven door en door kennen en deze wijsheid graag willen delen met hun jongere versies, die zo een keuze hebben en kunnen bepalen wat ze met deze informatie doen. Tijdens deze groepsgesprekken staat het delen van informatie en levenservaringen centraal want delen kan leiden tot helen.

Onderwerpen kunnen zijn
opvoeding, relaties, politiek, spiritualiteit, eenzaamheid, ongewenste kinderloosheid, carrière, vrijgezel zijn, rouw, trouw, gezondheid, familieverbanden, traumaverwerking,  religie, gemengde huwelijken en alles wat hier niet staat vermeld, maar wel actueel bij je is.

Dus heb je levensvragen die je niet aan je ma, pa, tante, vrienden of moeder wilt stellen? Kom dan op de tweede zaterdag van de maand naar het “Kringgesprek Vrouwelijke Wijsheid”, waar openheid, oprechtheid, saamhorigheid en herkenning centraal staan. Alles wat je overkomt heeft iemand anders namelijk al een keer meegemaakt. En dan kan delen in een veilige en vertrouwde omgeving met andere vrouwen, helen.

De bijeenkomsten (met maximaal negen vrouwen) worden begeleid door ervaren gecertificeerde en geregistreerde professionals, nog veel belangrijker; vrouwen die het leven hebben ervaren en dit nog steeds doen. Ze hebben niet overal een antwoord op, maar luisteren met volle aandacht en zijn er van overtuigd, dat delen de stap is naar helen. Waar nodig, waar het kan en mag, zal gebruik worden gemaakt van hypnotherapie en andere methodes om bepaalde thema’s ter plekke te genezen.

Heb je behoefte om in een vertrouwde – en veilige omgeving je verhaal te doen? Heb je zin om aan te sluiten? Er gebeuren bijzondere dingen.
Daar komt nog bij dat de “ervaren” gespreksleiders niet willen niet dat jij er net zo “lang” over “doet” als zij hebben gedaan.
En er soms nog steeds over doen, want het leven, leven, is een continu proces.

Spelregels
– aanmelding geschiedt via het contactformulier onder aan de pagina;
– afmelden kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang;
– daarna kun je voor vervanging te zorgen want kosten worden niet gerestitueerd.

Kosten
€ 10,- (koffie/thee/water/zoetigheid)

Gespreksbegeleiders
– Gina Avans
– Muk Gerlach
– Linda Samson-Heide

Deelnemers
Maximaal negen.

Locatie
Bijzonder ZIJN Academie
Korte Schaft 5 (eerste etage)
3994 AT HOUTEN

Spelregels
– aanmelding geschiedt via het contactformulier onder aan de pagina;
– afmelden kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang;
– daarna kun je voor vervanging te zorgen want kosten worden niet gerestitueerd.